Wat doen we
Generatieleren - Wat doen we

Werken aan individuele, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken met een generatiebril op

 

Koffie & Bubbels is een hecht netwerk van vijftien professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Vanuit onze verschillende werkplekken in Nederland werken we aan individuele, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken waarbij we de verschillen in generaties als inspiratiebron nemen.

 

We streven naar oplossingen die bijdragen aan individuele groei, duurzame organisatieontwikkeling, kennisproductiviteit, vernieuwing en verandering.

 

Vernieuwingsdrang van ongeduldige jongeren begeleiden en benutten

 

Koffie & Bubbels richt zich op generatieleren en generatiecoachen in organisaties. Over samenwerken tussen jong en oud en kennisoverdracht, en over vernieuwingsdrang van ongeduldige jongeren. Alle generaties willen vernieuwen in hun eigen (werk) levensfase. Dit kan duurzame innovaties opleveren in organiseren, samenwerken en in het werk zelf. Koffie & Bubbels richt zich op dit proces en activeert organisaties en ondersteunt ze om boven zichzelf uit te stijgen.

Klant centraal stellen
De wensen, ideeen en interesses van onze klanten zijn altijd het vertrekpunt voor de creatie van een uniek traject.

Altijd kwaliteit leveren
Het kwaliteitsniveau van alles dat we aanbieden is hoogstaand. We investeren veel tijd in het selecteren van onze partners. Het resultaat van deze inspanning zien we terug in de enthousiaste reacties van onze klanten en daar worden wij helemaal blij van!

Ambities koesteren
We investeren continu in de ontwikkeling van het team. Dat is het startpunt voor het leveren van kwaliteit. Gecombineerd met een goede sfeer gaat de energie stromen met als resultaat innovatie en creativiteit – de basis voor het succes van Koffie & Bubbels nu en in de toekomst. 

 

De boodschap van Koffie & Bubbels!


Erkennen van verschillende generaties

Iedere generatie

  • Heeft zijn eigen - voor de organisatie - waardevolle kwaliteiten en eigenschappen.
  • Heeft zijn eigen (werk)waarden die zij (willen) realiseren in hun werk
  • Vervult op een eigen specifieke manier haar rol in de organisatie

 

Verbinden van verschillende generaties

  • Generatiespecifieke kwaliteiten en eigenschappen zijn complementair en vormen in onderlinge samenhang de innovatiemotor voor de organisatie.

 

Mobiliseren van verschillende generaties

  • Organisaties kunnen  succesvoller worden door gebruik te maken van de  generatiespecifieke kwaliteiten en eigenschappen.

 

Roelf Jager
Kenniscentrum Handel  Directeur Educatieve Dienstverlening en Ondernemerschap
"Echte ondernemers hebben lef en staan open voor een gesprek..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative