InstrumentenIndoorOutdoorSpeciaalWorkshops
Werkvormen - Indoor
greep assortiment
Volgende
Nieuwe ideeŽn genereren

Door in innovatieve denkkracht van medewerkers te mobiliseren, ontstaan er toepasbare verbeterideeŽn, waardoor uw bedrijf zich kan onderscheiden ten opzichte van concurrenten.
Trust fall

Erop vertrouwen dat collegaís je opvangen als je je achterover laat vallen.
Waarden en normenspel

De bedoeling van dit spel is u met anderen in
gesprek te brengen over waarden en normen.
Associatiekaarten

De set 'Associatiekaarten' bestaat uit veertig kwaliteitsfoto's over sport, natuur, cultuur, mensen, dieren en wetenschap. Wie de kleurige, haarscherpe foto's voor het eerst ziet, krijgt vanzelf associaties met bijvoorbeeld gevoelens van vrijheid, schuld, afscheid, plezier, woede, geluk, of nog andere emoties ... De (in de praktijk geteste) kaarten maken thema's bespreekbaar die mensen doorgaans moeilijk onder woorden kunnen brengen. Ze zijn daarom zeer bruikbaar bij iedere denkbare vorm van training en coaching. De set hoort gewoon thuis in de koffer van iedereen die met mensen werkt!
Blind Square

Deelnemers zijn geblinddoekt en hebben een lus in handen die aan een touw is verbonden. Ze moeten nu ervoor zorgen dat het touw een vierkant vormt waarbij het touw strak moet staan. In ieder geval is er ťťn ideale oplossing.
Focus Ring

Dit is een oefening waarbij geblinddoekte deelnemers een touw in handen hebben die aan een ring is vastgeknoopt. Op deze ring ligt een bal die door gezamenlijke inspanning op een rechtopstaande buis geplaatst moet worden. De geblinddoekte deelnemers worden gecoacht door collega's die kunnen zien. Spannender wordt het als twee groepen tegelijkertijd de bal op twee buizen moeten plaatsen die dicht bij elkaar staan.
Volgende
Milena van Maasakker
Yours personeelsdienten
"Als ervaren werving en selectieadviseur kom ik met grote..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative