InstrumentenIndoorOutdoorSpeciaalWorkshops
Werkvormen - Indoor
greep assortiment
Volgende
Blind - Coaching

Een collega die is geblinddoekt veilig leiden langs verschillende uitdagende hindernissen op een stellage. Klimmen, abseilen, op hoogte over buizen lopen, achterover laten vallen en balans vinden zijn enkele activiteiten die met hulp van de coach uitgevoerd worden. Duidelijk communiceren en vertrouwen geven zijn hierin belangrijke ingrediënten. Een trainster die veel van deze oefening gebruik maakt zegt: "Ik kan veel over coaching vertellen maar in deze oefening ervaren de deelnemers wat het is". Uiteraard is men daar waar nodig gezekerd en worden de veiligheidsregels in acht genomen.
Discovery tower

De Discovery Tower is speciaal ontworpen om activiteiten op hoogte te kunnen uitvoeren. Dit geeft een extra uitdagend karakter waardoor directer bij de beleving kan worden aangesloten. Hij is mobiel en kan overal in het land worden ingezet.
Kazematten

Zonder meer de meest indrukwekkende oefening uit het programma. Deelnemers maken bouwwerken in pikdonkere ruimten op een unieke locatie. Ze zijn hierbij sterk aangewezen op communicatie, samenwerking en het beeldend vermogen. Wat in eerste instantie heel logisch lijkt blijkt achteraf minder voor de hand te liggen. Vooral als het licht aan gaat blijkt beeld en werkelijkheid behoorlijk te kunnen verschillen.
Luchtwandeling

Lopen over balken die op hoogte aan één punt zijn opgehangen. Collega’s op de grond zorgen voor balans. Prachtig teamwork.
Overboord gaan

Een duik in het IJsselmeer nemen vanaf een KNRM- reddingsboot of een RIB, opdrachten uitvoeren en weer aan boord gaan. Vooral met windkracht 3 á 4 is dit een echte uitdaging. Het versterkt de onderlinge band en meerdere deelnemers hebben inmiddels hun grenzen echt verlegd.
Uiteraard zijn de deelnemers van te voren goed geďnstrueerd door kapitein Rob en dragen ze droogpakken en reddingsvesten.
Bouwwerken maken

Deelnemers worden in teams ingedeeld en op verschillende locaties neergezet van waaruit ze elkaar niet kunnen zien. Opdracht is dat er uiteindelijk op iedere plek identieke bouwwerken ontstaan. Communicatie mag alleen middels wisselende vertegenwoordigers.
Volgende
Roelf Jager
Kenniscentrum Handel  Directeur Educatieve Dienstverlening en Ondernemerschap
"Echte ondernemers hebben lef en staan open voor een gesprek..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative